Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Actieve Rol In Rotterdamse Politiek

Ruud van der Velden: Van gemeenteraadslid tot voorzitter Partij voor de Dieren

Actieve rol in Rotterdamse politiek

Ruud van der Velden is sinds 2014 actief binnen de gemeenteraadsfractie van de Partij voor de Dieren in Rotterdam. Met zijn betrokkenheid en inzet heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de lokale politiek.

Verkiezing tot voorzitter

Tijdens het online congres van de Partij voor de Dieren op 27 juni 2021 werd Ruud van der Velden door de leden verkozen tot voorzitter van de partij. Deze benoeming is een erkenning van zijn leiderschapskwaliteiten en toewijding aan de idealen van de Partij voor de Dieren.

Financiering van de Partij voor de Dieren

In maart 2007 publiceerde NRC Handelsblad een artikel waarin werd onthuld dat Ruud van der Velden een van de belangrijkste financiers van de Partij voor de Dieren was. Deze steun heeft de partij in staat gesteld om haar activiteiten uit te breiden en haar doel te bereiken: het bevorderen van dierenwelzijn en een duurzame samenleving.

Belangrijke posities

Naast zijn rol als voorzitter van de Partij voor de Dieren is Ruud van der Velden ook algemeen bestuurslid en fractievoorzitter in de gemeenteraad van Rotterdam. In deze functies heeft hij invloed op het lokale beleid en zet hij zich in voor de belangen van dieren en het milieu.


Comments